Installatiebedrijf Nijmegen

Coenders Technische Diensten, (COTEDI) voor al uw installatie werkzaamheden. Cotedi plaatst, levert en installeert uw nieuwe cv ketel.

Cotedi Nijmegen dan kunt u denken aan,  – cv Installatie, cv ketel kopen, advies en service. U bent welkom met uw vragen.

 • Alle merken zijn leverbaar en door Cotedi vakkundig te installeren. In overleg met u als klant wordt naar de juiste oplossing gezocht. De mogelijkheden zijn divers, van installatie van cv ketels in appartementen tot warmtegeneratoren in bedrijfshallen.
 • Tevens is installatiebedrijf Nijmegen Cotedi is erkend Vaillant ambasadeur, die garant staan voor een uitstekende kwaliteit en service. Graag informeren wij over de verschillende modellen.
 • Naast Vailliant leveren wij uiteraard ook andere merken, zoals Nefit, Remea, Intergas, AWB, Atag, net wat uw wensen zijn.
 • Ook kunt u met installatiebedrijf Cotedi  contact opnemen voor loodgieter werkzaamheden.

Onderhoud aan CV-ketel of verwarmingsinstallatie

Bedenkt u ook dat uw cv-ketel regelmatig onderhoud nodig heeft. Wij kunnen u hierbij helpen en adviseren. Veel onderdelen die nodig zijn bij het onderhouden van uw cv-ketel hebben wij op voorraad. Vaak zijn deze ook aanwezig in onze bedrijfswagens.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Bewaren