Mark Coenders

Over Cotedi

Reeds lange tijd ben ik (Mark Coenders)  zelfstandig en onafhankelijk installatiemonteur voor onder andere cv ketels en installaties, dit bevalt mij uitstekend. In 2006 heb ik Cotedi opgericht.

Graag kom ik eerst bij mijn klanten om te overleggen over de aanpassingen aan bijvoorbeeld een verwarming. Alle mogelijkheden worden besproken, en met mijn ervaring geef ik specifiek advies.

Wanneer u ook specifiek advies wenst, voor eventuele vervanging van uw cv-installatie, dan hoor ik graag van u.

Onafhankelijk installatiebedrijf

Cotedi is een zelfstandig en onafhankelijk installatiebedrijf voor onder andere cv ketels en installaties. Graag kom ik eerst bij mijn klanten om te overleggen over de aanpassingen aan bijvoorbeeld een verwarming. Alle mogelijkheden worden besproken, en met mijn ervaring geef ik specifiek advies. Hiervan maak ik een offerte op maat.

Wanneer u ook specifiek advies wenst, voor eventuele vervanging van uw cv-installatie, dan hoor ik graag van u. Via de telefoon ben ik overdag bereikbaar op nummer 06 41 838 942. Dit nummer is ook ’s avond en in het weekend bereikbaar voor storingen. Ook kunt u middels het formulier op deze pagina met mij contact opnemen. Daarbij kunt u een afspraak suggestie doorgeven.

Ook voor onderhoud aan uw cv ketel / verwarmingsinstallatie of reguliere loodgieters werkzaamheden kun u ook contact opnemen of gebruik maken van het formulier zodat ik met u contact kan opnemen.