Klokthermostaat

Klok Thermostaat

Veel huishoudens kennen tegenwoordig het gemak van een klokthermostaat. De klok thermostaat regelt voor u de cv ketel. U betaald wanneer deze aan gaat en wanneer de uit gaat, bij voorbeeld als u gaat slapen of wanneer u gaat werken. Hierdoor combineert u gemak en comfort met zuinig stoken. Uiteraard kunt u uw bij de meeste thermostaten direct de temperatuur veranderen wanneer u dat wenst.

Hieronder staan een aantal gangbare modellen afgebeeld; Nefit, Vailliant, Remeha en Honywel.

Installatiebedrijf Nijmegen Cotedi.nlDe thermostaten hebben tegenwoordig ook een moduleer functie. In het kort wil dit zeggen dat deze thermostaten uw cv ketel op de meest energie zuinige modus op de achtergrond laten mee draaien. Hierdoor hoeft de cv ketel niet steeds maximaal te werken om de gewenste temperatuur te bereiken?

 

 

De thermostaten hebben tegenwoordig ook een moduleer functie. In het kort wil dit zeggen dat deze thermostaten uw cv ketel op de meest energie zuinige modus op de achtergrond laten mee draaien. Hierdoor hoeft de cv ketel niet steeds maximaal te werken om de gewenste temperatuur te bereiken? De Honeywell thermostaat is een draadloze, deze heeft als voordeel dat deze niet altijd in een zelfde ruimte hoeft te staan.

Tegenwoordig zijn er ook klok-thermostaten die verbonden zij met het wifi netwerk, deze zijn via een tablet of smartphone vanaf iedere gewenste locatie te bedienen. Wanneer u bijvoorbeeld eerder dan normaal vanaf uw werk adres naar huis vertrekt, dan kunt u alvast de gewenste temperatuur instellen. De Nefit Easy hieronder afgebeeld is een van de wifi thermostaten.

 

Heeft u vragen neem dan contact op met Installatiebedrijf Cotedi